• PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • Konfiguracja połączenia z PrestaShop z Facebookiem wymaga skopiowania dwóch pól, które znajdziesz w menadżerze sprzedaży.
  • Po stronie konfiguracji piksela w ustawieniach Facebooka wybierz zdarzenia, które chcesz zbierać w Twoim sklepie. W Bazie Wiedzy
  • Wysuwany panel boczny oraz podstrona z przyjaznym URL, dzięki którym wyświetlisz aktualne opinie z Twojego Fanpage.
  • PrestaShop Facebook Integrator - piksel, opinie, konwersja
  • PrestaShop Facebook Integrator - API piksel, konwersja, opinie, likebox

    PrestaShop: 1.6 1.7
    Tłumaczenia: EN, PL
    Kod produktu: pshowfbreviews
    • Połącz sklep z menadżerem sprzedaży i fanpage wykorzystując API Facebooka
    • Zintegruj swój sklep z Facebookiem w 3 minuty
    • Gwarancja zerbania 100% konwersji oraz informacji o ruchu w sklepie
    • Wyświetlaj opinie z fanpage bezpośrednio w sklepie
    • Zdobądź nowe polubienia i fanów
    Rodzaj licencji
    Wsparcie techniczne Z modułem otrzymujesz 3 miesiące wsparcia i dostępu do aktualizacji. Dostęp ten możesz wydłużyć w dowolnym momencie. Dostęp obejmuje wszystkie moduły dostępne na Twoim koncie.
    Usługi i rozszerzenia
    Wdrożenie dostarczonej przez Ciebie spersonalizowanej grafiki dla modułów kupionych w naszym sklepie. Sprawdź, jak i jakie pliki graficzne musisz przygotować, abyśmy odpimpowali szablon Twojego sklepu.

    289,00 zł netto
    355,47 zł brutto
    Opis szczegółowy

    Integracja Facebook z PrestaShop

    Zintegruj pixel FB z PrestaShop korzystając z najnowszego Facebook API.

    1. Zainstaluj i włącz moduł
    2. W ustawieniach modułu skonfiguruj połączenie Pixel ID
    3. Od teraz moduł analizuje ruch na Twojej stronie i przekazuje do Twojego menadżera sprzedaży wszystkie obsługiwane przez Facebook zdarzenia 

    Analiza, reklama i remarketing prowadzone na Twoim koncie reklamowym będą bezstratne i precyzyjne, jak z żadnym innym modułem.

    prestashop-facebook-pixel-server-integration

    Piksel Facebooka w PrestaShop

    Moduł wykorzystuje najnowsze API Facebook [2021/06] oraz pokrywa 100% zdarzeń eCommerce, jakie można przekazać ze sklepu PrestaShop do Twojego konta menadżera sprzedaży i reklamy na FB. 

    Moduł wszystkie dane przesyła na poziomie serwera, co gwarantuje 100% konwersji i zebranych danych:

    • Wyświetlanie zawartości
    • Wyszukiwanie
    • Ukończenie rejestracji
    • Dodanie do koszyka
    • Zainicjowanie przejścia do koszyka
    • Realizacja zamówienia
    • Kontakt

    Gwarancja przekazania konwersji wynosi 100% i odbywa się w chwili realizacji zamówienia - nie jest uzależniona od thank you page i kaprysów piksela.

    Wszystkie zdarzenia w sklepie są kolejkowane przez modułu i wysyłane na bieżąco za pomocą CRON do piksela FB. Korzystając z naszego modułu masz 100% gwarancji bezstratnego przekazywania danych o ruchu i zamówieniach.

    Uwaga! Aby korzystać z Facebook Pixel korzystającego z API Facebook wymaga PHP w wersji co najmniej 7.2! Jest to wymóg stawiany przez Facebook API. Pozostałe funkcje modułu, w tym klasyczny piksel, działają od PHP 7.1, tak jak wszystkie nasze moduły.

    Pozytywne opinie na stałe w Twoim sklepie

    Włącz stronę z opiniami, które zebrała Twoja strona na Facebooku. Moduł automatycznie pobierze i wyświetli najnowsze, wszystkie lub tylko pozytywne opinie z Twojego fanpage. Na stronie z opiniami możesz wstawić własny nagłówek, treść oraz przyjazny URL do strony. Za pomocą gwiazdek i realnych komentarzy, które możesz wyświetlić w dowolnych miejscach sklepu, zbudujesz poczucie bezpieczeństwa oraz zyskasz polubienia odwiedzających Twój sklep.

    Konfiguracja modułu, aby ten pobierał opinie oraz integrował eCommerce z pikselem wymaga konfiguracji API. W module znajdziesz dokładną, obrazkową instrukcję, jak połączyć moduł i sklep z Facebookiem.

    Interaktywne elementy.

    Spersonalizuj ich wygląd, a następnie umieść w dowolnym miejscu sklepu:

    • Wysuwany panel z boku strony
    • Box, który możesz umieścić za pomocą {tagów} w treści sklepu (opis produktu, zawartość stron CMS, wpisy blogowe) oraz w plikach .tpl szablonu
    • Strona z Friendly URL, na której umieścisz opis, ocenę Twojego sklepu wg. strony na Facebook oraz najnowsze opinie Twoich klientów

    Integracja z sklepem na Facebook - feed XML

    Jeśli chcesz eksportować ze swojego sklepu feed produktowy XML z produktami do sklepu na Facebooku sprawdź nasz moduł Feeder. W Feederze  znajdziesz aktualny feed zgodny z wymogami Facebooka oraz wiele innych gotowych integracji XML. Moduł ten pozwoli Ci również tworzyć swoje własne pliki XML z dowolnie zmodyfikowanymi danymi.

    Wkrótce

    • Integracja z Facebook login
    • Integracja z Facebook comments
    • Masz ciekawą potrzebę integracji? Daj znam znać :-)

    Changelog dni temu)
    PSHOWFBREVIEWS CHANGELOG

    v1.10.0 - 23/07/2021
    * improved server side event sending
    * fixed reported bugs

    v1.9.0 - 30/06/2021
    * send events using conversion api (backend) to facebook

    v1.8.0 - 14/06/2021
    * fixed problems with conversions

    v1.7.0 - 05/06/2021
    * fb pixel support added

    v1.6.0 - 05/08/2019
    * fixed problems with download and display reviews from facebook

    v1.5.0 - 23/05/2019
    * the name of the module has been changed
    * module settings have been expanded with additional functions

    v1.4.0 - 09/02/2019
    * adaptation of the module for the new feedback from facebook

    v1.03.0 - 27/09/2018
    * bug fixes
    * new features
    * new layout

    v1.1 - 23/08/2018
    *added compatibility with prestashop 1.7+

    v1.0.0

    * manage categories and entries
    * assign category/entry to any hook from PrestaShop
    * call module from tpl files and CMS pages
    Komentarze
    2021-08-06 prestashow.pl

    Konrad, ten moduł działa od PHP 7.2. Facebook API, z którego korzysta moduł, ma takie wymagania i nie jest to zależne od nas. Wybacz, że wprowadziliśmy Cię w błąd - poprawiliśmy opis modułu oraz wydamy niebawem aktualizację, w której będzie obsługa klasycznego piksela. Ta metoda będzie działać z PHP 7.1. Wydłużymy Twoje wsparcie, abyś mógł zaktualizować moduł. Odezwij się do nas przez stronę kontakt.

    2021-07-28 Konrad

    Uwaga: błąd w opisie modułu. Moduł nie działa na wersji PHP 7.1, która jest ostatnią oficjalnie wspieraną wersją PHP przez PrestaShop 1.6, dlatego klienci, którzy korzystają z tej wersji sklepu, nie będą w stanie korzystać z modułu.

    2021-07-12 Anna K

    Kupiliśmy z polecenia agencji robiącej reklamy dla naszego sklepu. Wszyscy teraz jesteśmy zadowoleni, bo dane w Menadżerze sprzedaży pokrywają się z Prestą i Analytics (chwała Google Integrator!). Na darmówki czy inne niedoróbki szkoda czasu. Polecam Prestashow.

    2021-06-11 Bartosz D.

    R E W E L A C J A! Dzięki za aktualizacje. WORK LIKE A CHARM:)

    2019-10-02 Wojtek

    OK

    2019-08-13 Paweł K

    Zainspirował mnie Wasz wysuwany panelik. Moduł robi to co ma robić. Połączenie ze stroną na fb jest ciupkę skomplikowane, ale ostatecznie ogarnąłem :-) Jest jakaś szansa, że FB będzie udostępniać token dłuższy niż na 3 miesiące?

    2019-08-08 Andrea

    Looking for it! Work like a charm!

    Zostaw komentarz lub zadaj nam pytanie :-) Twoja opinia może być pomocna dla innych użytkowników oraz pomoże nam podnieść jakość naszych rozwiązań.

    Wymagania techniczne 
    • PHP >= 7.1. Dla maksymalnej wydajność i bezpieczeństwa zalecamy PHP 7.3
    • Rozszerzenie serwera ionCube
    • Serwer Nginx lub Apache
    • MySQL >= 5
    • Opcjonalne rozszerzenia optymalizujące wydajność: mcrypt, openssl, zip, curl, gd, pdo, varnishd, mod_pagespeed, memcached, apc
    • Tylko moduł PShowImporter: wymagane rozszerzenie PHP libxml  w wersji > 2.9.3

    Więcej na ten wymagań oraz wynikających z nich korzyści przeczytasz w naszej bazie wiedzy.

    Wsparcie i gwarancja
    Ta dodatkowa zakładka została dodana masowo dla wielu produktów za pomocą modułu Dodatkowe zakładki i sekcje na stronie produktu.

    Korzyści z posiadania aktywnego wsparcia technicznego

    Wraz z modułem otrzymujesz gwarancję w postaci 3-miesięcznego wsparcia technicznego oraz dostępu do aktualizacji modułu. Po wygaśnięciu okresu gwarancyjnego będziesz mógł nadal korzystać z modułów. W każdej chwili możesz odnowić wsparcie techniczne i dostęp do aktualizacji kupując dowolny z dostępnych pakietów.

    Pomoc HelpDesk

    • Wygodny panel z powiadomieniami mailowymi
    • Pomoc w instalacji, konfiguracji i gwarancja działania modułu w Twoim sklepie
    • Zadawaj pytania i zgłaszaj problemy, które zawsze będą rozwiązane (57% zgłoszeń realizujemy < 24h)
    • Zamów odpłatną rozbudowę i indywidualne dopasowanie modułów do Twojego sklepu
    • Zamawiaj dowolne prace programistyczne i optymalizacyjne dla Twojego sklepu i serwera - wykorzystaj zasoby naszego zespołu w pełni.

    Aktualizacje modułów

    • Moduły poinformują Cię o dostępnych aktualizacjach, nowych funkcjach i zabezpieczeniach.
    • Aktualizację modułu wykonasz 1 kliknięciem.
    • Moduł przed aktualizacją wykona backup swoich plików. W razie problemów sprawnie przywrócisz poprzednią wersję i skorzystasz z pomocy HelpDesk

    Zawsze darmowa Baza Wiedzy (FAQ)

    Bazie Wiedzy znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. W razie potrzeby dalszej pomocy załóż zgłoszenie na HelpDesk.

    Przetestuj demo

    z3lwNB1.png

    • Moduł w pełni możesz przetestować w sklepie demo.presta.show
    • Język panelu admina zmienisz w górnym menu sklepu demo
    • Demo zostanie automatycznie usunięte po 48 godzinach
    Licencja użytkowania modułów PrestaShow
    Ta dodatkowa zakładka została dodana masowo dla wielu produktów za pomocą modułu Dodatkowe zakładki i sekcje na stronie produktu

    Szczegółowe informacje nt. licencji znajdziesz na tej stronie. Poniżej znajdują się najważniejsze informacje dotyczące użytkowania naszych modułów i licencji:

    • Moduł możesz użytkować bez ograniczeń czasowych w jednym sklepie: 1 moduł = 1 licencja = 1 domena.
    • Przypisanie modułu do domeny wykonasz samodzielnie po zalogowaniu się do Twojego Konta w sklepie prestashow.pl
    • Moduł możesz również użytkować w sklepie testowym: dev.domena.pl, test.domena.pl, beta.domena.pl.
    • Zmiana domeny dla licencji jest możliwa. W tym celu prosimy o kontakt pod adresem kontakt@prestashow.pl
    • Możesz modyfikować kod źródłowy modułów w plikach tpl i css. Modyfikacja silnika (core) modułu wiąże się z utratą gwarancji.
    Facebook, piksel

    Brak powiązanych wpisów blogowych.