0
Wspaniale! (5/5)

Całkowita ocena została obliczona na podstawie  20 opinii zebranych za pośrednictwem serwisu Facebook w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Przeczytaj wszystkie opinie

Opinie i rekomendacje Facebook w sklepie PrestaShop

PrestaShop: 1.6 1.7
Kod produktu: PShowFbReviews
  • Połącz sklep z kontem na Facebooku i wyświetlaj aktualne opinie z Twojego fanpage bezpośrednio w sklepie
  • Umieszczaj opinie wielokrotnie w dowolnych miejscach sklepu
  • Możesz wyświetlać tylko pozytywne opinie lub ograniczyć informacje do średniej oceny, bez wyświetlania komentarzy
  • Włącz dodatkową podstronę z opiniami i ustaw jej przyjazny URL
  • Wyświetlaj licznik polubień strony oraz link do strony na FB
Czytaj więcej
Wsparcie techniczne:   Z każdym modułem otrzymujesz 3-miesięczne wsparcie i dostęp do aktualizacji. Dostęp ten możesz wydłużyć w dowolnym momencie. Dostęp do wsparcia i aktualizacji obejmuje wszystkie moduły zakupione w naszym sklepie.
Dobierz dodatkowe usługi i rozszerzenia:

Dzięki modułowi PShowFBReviews będziesz mógł wyświetlić opinie (recenzje) Twojej strony na Facebook-u bezpośrednio w Twoim sklepie PrestaShop. Moduł połączy się z FB i wyświetli wysuwany panel ze liczbą wszystkich lub tylko pozotywynych opinii. Możesz również włączyć dodatkową podstronę z listą wszystkich opinii, do której prowadzić będzie przyjazny URL. Intuicyjna konfiguracja oraz możliwość edycji treści i wyglądu modułu pozwolą dopasować moduł do szablonu Twojego sklepu.

Intuicyjna konfiguracja

Konfiguracja modułu obejmuje uzupełnienie danych niezbędnych do połączenia się z Facebook API. Instrukcja w module wyjaśnia dokładnie, jak to zrobić. Proces ten nie zajmie Ci więcej niż 15 min. 

Popraw wiarygodność Twojego sklepu

Zadbaj od poczucie bezpieczeństwa Twoich klientów przedstawiając aktualne oceny Twojej strony na Facebooku. Z wysuwanego panelu oraz z strony z opiniami klient będzie mógł polubić Twoją stronę oraz przejść do niej na Facebook.

Dopasuj wygląd modułu do Twojego szablonu

Moduł umożliwia konfigurację wyglądu. Zdecyduj gdzie umieścisz box z podsumowaniem ocen. Możesz również edytować kolory modułu, wszystkie wyświetlane w nim treści oraz przyjazny URL do podstrony z listą wszystkich ocen.

Zdecyduj, gdzie i jak chcesz przedstawić recenzje

Moduł umożliwia pokazanie opinii na 3 różne sposoby:

  1. Panel z podsumowaniem opinii wysuwany z brzegu strony.
  2. Box z podsumowaniem opinii, który możesz umieścić w dowolnym miejscu szablonu - np. w lewej kolumnie lub na stronie kontaktu lub produktu.
  3. Oddzielna podstrona z przyjaznym URL-em zawierająca podsumowanie opinii w formie gwiazdek i pasków oraz listę recenzji Twojej strony na Facebook.

Pokazuj tylko pozytywne opinie

Moduł może wyświetlać wszystkie rekomendacje Twojej strony lub tylko pozytywne. 

Funkcje dodatkowe i pomoc

Moduły PrestaShow oferują nowoczesne rozwiązania, dzięki którym praca staje się przyjemniejsza, bezpieczniejsza, szybsza i bezkompromisowa:

  • Automatyczne wykonywanie kopii zapasowych plików modułu (backup)
  • Instrukcja obsługi – moduł posiada instrukcję obsługi dostępną bezpośrednio w module
  • Moduł połączony jest z naszym systemem HelpDesk. Dzięki wygodmeu i przejrzystemu panelowi masz pewność szybkiej reakcji i pomocy
  • Dostęp do wygodnych aktualizacji 1-click bezpośrednio w module
  • Gwarancja działania i dostęp do aktualizacji - sprawdź zakładkę Wsparcfie i Aktualizacja

PSHOWFBREVIEWS CHANGELOG

v1.6.0 - 05/08/2019
*fixed problems with download and display reviews from facebook

v1.5.0 - 23/05/2019
*the name of the module has been changed
*module settings have been expanded with additional functions

v1.4.0 - 09/02/2019
*adaptation of the module for the new feedback from facebook

v1.03.0 - 27/09/2018
*bug fixes
*new features
*new layout

v1.1 - 23/08/2018
*added compatibility with prestashop 1.7+

v1.0.0
* manage categories and entries
* assign category/entry to any hook from PrestaShop
* call module from tpl files and CMS pages
2019-10-02 | Wojtek

OK

2019-08-13 | Paweł K

Zainspirował mnie Wasz wysuwany panelik. Moduł robi to co ma robić. Połączenie ze stroną na fb jest ciupkę skomplikowane, ale ostatecznie ogarnąłem :-) Jest jakaś szansa, że FB będzie udostępniać token dłuższy niż na 3 miesiące?

2019-08-08 | Andrea

Looking for it! Work like a charm!

Napisz komentarz

  • Apache lub nginx (nginx > apache)
  • PHP >= 5.5.9 (im wyżej tym lepiej, optymalnie PHP 7)
  • MySQL >= 5
  • Rozszerzenie PHP libxml (w wersji każdej poza 2.9.3, która zawiera błędy)
  • Opcjonalne rozszerzenia/dodatki/cache dla maksymalnej wydajności: mcrypt, openssl, zip, curl, gd, pdo, varnishd, mod_pagespeed, memcached lub apc
CZY WIESZ, ŻE ta dodatkowa zakładka została dodana masowo dla wybranych produktów w sklepie za pomocą naszego modułu Zakładki i Sekcje Dla Strony Produktu. Możesz z tego modułu korzystać również w swoim sklepie: https://prestashow.pl/pl/7-pshow-product-tabs.html

Gwarancja działania

Darmowa instalacja w Twoim sklepie w cenie modułu

Gwarantujemy, że zakupiony moduł będzie działać w Twoim sklepie. Po zakupie możesz skorzystać z usługi darmowej instalacji przez nasz zespół lub zainstalować moduł samodzielnie

Aktualizacja modułów PrestaShow

3 miesiące darmowych aktualizacji w cenie modułu

Nasze moduł posiadają wygodny system aktualizacji 1-click. W Back-office moduł poinformuje Cię o dostępności nowej wersji. Jednym kliknięciem zaktualizujesz moduł w swoim sklepie do najnowszej wersji.

Korzystając z aktualizacji otrzymujesz regularny dostęp do poprawek, ulepszeń i nowych funkcji.

Wsparcie techniczne i gwarancja 

3 miesiące darmowego wsparcia technicznego w cenie modułu

W każdej chwili możesz skorzystać z darmowej pomocy w instalacji modułów.

Dostęp do panelu helpdesk.prestashow.pl dostępny jest bezpośrednio w module. HelpDesk zapewni Ci pomoc techniczną i merytoryczną związaną z obsługą naszych modułów. Gwarantujemy czas reakcji w < 72 godziny. Zgłoszone życzenia, poprawki i nowości* wgrasz do swojego sklepu 1-kliknięciem korzystając z aktualizacji modułu.

*zastrzegamy sobie prawo do realizacji tylko wybranych życzeń :-)

Wydłuż dostęp w każdej chwili

Zakupiony moduł możesz wykorzystać w jednym sklepie be ograniczeń czasowych

Licencja na moduł pozwala wykorzystać moduł w jednym sklepie (jednej domenie lub multistore) bez ograniczeń czasowych. Jeśli Twój okres wsparcia wygaśnie będziesz mógł nadal korzystać z kupionych modułów. Dostęp do wsparcia i aktualizacji możesz uzyskać z powrotem w każdej chwili wykupując jeden z dostępnych pakietów. Zakup pakietu automatycznie aktywuje i wydłuży Twój dostęp do HelpDesk oraz do aktualizacji w modułach zainstalowanych w Twoim sklepie.

CZY WIESZ, ŻE ta dodatkowa zakładka została dodana masowo dla wybranych produktów w sklepie za pomocą naszego modułu Zakładki i Sekcje Dla Strony Produktu. Możesz z tego modułu korzystać również w swoim sklepie: https://prestashow.pl/pl/7-pshow-product-tabs.html
  • Wszystkie nasze moduły możesz bez ograniczeń przetestować w sklepie demo
  • Każdy nasz modułów działa i wygląda tak samo w każdej wersji PrestaShop, z którą współpracuje
  • Sklep demo zostanie wygenerowany tylko dla Ciebie
  • Nasze moduły znajdziesz w zakładce PrestaShow Modules w lewym menu sklepu demo
  • UWAGA! Sklep demo zostanie automatycznie usunięty po 48 godzinach od ostatniej aktywności w nim
  • Możesz zmienić język panelu admina na polski lub angielski. Sprawdź screen poniżej

demo.prestashow.pl 

login i hasło back-office: demo@prestashow.pl

chrome_2019-05-28_02-10-24.png

Zmień język w panelu admina na polski/angielski:

26c59f547e.png

Szczegółowe informacje nt. licencji naszych modułów znajdziesz na tej stronie. Poniżej przedstawiamy najważniejsze informacje dotyczące użytkowania naszych modułów i licencji :

  • Po zakupie modułu należy przypisać moduł do domeny Twojego sklepu. Przypisanie modułu do domeny wykonasz samodzielnie po zalogowaniu się do Twojego Konta w sklepie prestashow.pl
  • Zmiana domeny dla licencji jest możliwa w dowolnej chwili. W tym celu prosimy o kontakt pod adresem kontakt@prestashow.pl
  • Zakupiony moduł możesz użytkować bez ograniczeń czasowych w jednym sklepie, na jednej domenie (1 moduł = 1 licencja = 1 sklep)
  • Moduł możesz użytkować w domenie Twojego sklepu (np. domena.pl) oraz na sklepie testowym (dev.domena.pl lub test.domena.pl). Jeżeli Twój sklep testowy posiada inną subdomenę - skontaktuj się z nami.
  • Każdy zakupiony moduł objęty jest 3-miesięczną gwarancją działania. Po skończeniu okresu gwarancyjnego możesz nadal korzystać z naszych modułów w Twoim sklepie. Gwarancję możesz wydłużyć w dowolnej chwili.
  • Modyfikacja kodu źródłowego naszych modułów wiąże się z utratą gwarancji na moduł. Gwarancję możesz przywrócić w każdej chwili instalując niezmodyfikowaną wersję modułu pobraną z Twojego Konta.

Popularne